Shopador,aplicatia iubitorilor de shopping

Vreau sa va vorbesc astazi despre shopador,o aplicatie ce vine in ajutorul nostru,al iubitorilor de shopping.Prin intermediul acesteia si al site-ului lor te informezi cu privire la campaniile promotionaleale ale celor mai iubite magazine online din Romania.

Aici o sa gasesti doar reduceri reale,verificate de ei.Magazinele sunt de incredere si cu siguranta ai mai auzit de ele (elefant,kurtmann,starshiners,originals,u-man,mycloset,aldo si alte cateva zeci).

12364016_932531316801608_324950377_o Meniul este foarte prietenos si usor de folosit,avand posibilitatea de a marca magazinele noastre favorite.Este de un real ajutor pentru ca atunci cand vrei sa iti cumperi o camasa,aplicatia iti afiseaza toate magazinele in care vei gasi asa ceva,iar tu iti vei alege cu usurinta ce ti se potriveste.

In mediul online o sa gasesti mereu cele mai bune si potrivite oferte,pentru ca ai posibilitatea de a compara preturile si nu sunt sanse sa te lasi fermecat de vitrinele frumos aranjate ale magazinelor,care de obicei ne fac sa cumparam mai mult decat este necesar.

 

Pe mine ma incanta ideea acestei aplicatii si mi se pare foarte utila, avand zeci de magazine la dispozitie din care sa iti alegi obiectele vestimentare potrivite.Te invit sa ii urmaresti si pe instagram,pentru ca nu se stie niciodata cand ar putea aparea un alt concurs.

Instaleaza aplicatia si sa-mi spui ce parere ai despre ea!

Pana una-alta,ne vedem pe instagram🙂

Shopador app

Skivo Mady

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *