Banii uitati in haine

A postat astazi Bunescu un articol pe blog in care vorbeste despre banii gasiti in hainele mai vechi si zicea ca nu intelege cum oamenii pot uita zeci,sau chiar sute de lei intr-o geaca nepurtata de mult timp.Mi-am dat seama ca eu gasesc mereu bani,si asta pentru ca ii ascund de mine. Serios!Am obiceiul de a lasa cate 5-10-20 de lei in locuri in care nu umblu atat de des. Cutiute,plicuri,carti,genti,carcasa telefonului,sunt locuri excelente in care poti ascunde bani.Desigur,cateodata imi amintesc unde ii las,dar de cele mai multe ori ma trezesc cu cate 10 lei in plus pentru simplul fapt ca am vrut sa incep o noua carte.

Cred ca asta este modul meu de a economisi,si este unul foarte eficient. Da,sunt tot banii mei,tot eu ii cheltui la un moment dat.Dar sincer..tie nu ti-ar placea sa te trezesti cu cativa lei in plus in timp ce te pregatesti sa iesi in oras?

 

 

Skivo Mady

One Comment

  1. Să știi că poate fi periculos :)) Am găsit odată cu ai mei într-o carte (una nașpa, că altfel nu mai găseam) niște hârtii de nu mai știu cât, care săracele ieșiseră din uz de vreun an. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *