Care-i treaba cu blogul

Ma omoara ideea asta cu blogul de ani de zile. De cand aveam hi5 si era la moda sa ai blog pe blogspot si sa vorbesti despre chestii deep.Da,am avut si eu si vorbeam despre suferintele pe care nu le aveam. Dar acum e mult mai serioasa treaba.

Urmaresc zeci de bloggerite de beauty,lifestyle si alte categorii. Pe youtube alte zeci de youtuberite guru,majoritatea din America si Romania. Nu pot sa zic ca sunt foarte la curent si ca sunt la zi cu toate postarile,dar si cand dau de unul care-mi place mult..m-am dus naibii. Sunt in stare sa ma inchid in casa pentru o saptamana si sa ma uit la tot ce-mi iese-n cale. Citesc o caruta de articole despre orice. Tot ce-i roz,frumos,cu sclipici si vata de zahar.Si ma motiveaza atat de tare toate lucrurile astea,incat ma apuc de redecorat prin camera,de facut curatenie,de machiat la 3 noaptea cand nu ma vede nici naiba,adica..intelegi despre ce e vorba aici?

Cand ajung prin magazine si imi cumpar cate ceva sunt foarte fericita si am impresia ca o sa ajung acasa si o sa scriu pe blog despre acel ceva. Dar ghici ce..eu nu am un astfel de blog! Imi doresc asta,dar nu stiu daca pot fi capabila,nu cred ca e de mine,mi-e frica de reactii,+multe alte motive pe care le-as putea gasi. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa ti le asumi cand incepi sa faci asta. Urat rau cu frica asta..

Skivo Mady

7 Comments

  1. Amanarea aceasta nu aduce nimic bun Mada, deoarece mai devreme sau mai sau mai tarziu te vei apuca pentru ca iti place, iti place al naibii de mult. Inceputul nu a fost niciodata usor, asa ca ia-o ca pe o provocare si da tot ce ai mai bun din Tine si cu siguranta vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Critica constructiva imbratiseaz-o pentru ca nu va face altceva decat sa te ajute in timp, iar persoanele complexate nu trebuie bagate in seama. Cel mai important aspect este sa nu fie “dragoste de-o vara” din partea ta, incearca sa fii constanta si cu siguranta nu ai cum sa dai gres. “Veni, vidi, vici” Stiu ca poti 😉

  2. Ti-e frica sa fii originala ? Ce-ti pasa de ce spun cei din jur ? Lingusitorii o sa te linguseasca iar ceilalti vor gasi nod in papura oricum. Fii tu si atat ! Scrie daca ai ceva de spus oamenilor, ceva diferit, nu trebuie sa copiem pe altii, nu ? Este blogul tau, l-ai facut findca vrei sa te exprimi TU, nu-i asa ? Frica inhiba si distorsioneaza personalitatea, de ce sa-ti fie frica ? Nu mai ei premiul ? Te descalifica cineva pe undeva ? Hahaha, scrie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *