Cea mai aglomerata luna din 2015

Luna mai aglomerata ca asta nu am avut niciodata.Bineinteles,decembrie,luna cadourilor si a cumparaturilor.Dar pentru mine nu a fost doar atat,pentru ca au avut loc mai multe evenimente importante.

Incep cu Bal12369896_894567897300868_2084784666_oul Majoratului,pentru ca mi-a mancat zilele si banii.Pregatirile au inceput in urma cu o luna,dar nu va zic prin ce chinuri am trecut la cumparaturi pentru rochie si pantofi. Balul a avut loc la Casino Sinaia si este o traditie pentru elevii din clasele terminale. Am dansat vals,tango si blues,apoi au avut loc programele pe clasa in sala de teatru. Aveti aici o mica parte din programul nostru.

La cateva zile dupa bal am sustinut examenul pentru obtinerea permisului auto,a.k.a am dat orasul.SI L-AM LUAT!De cand mi-a ajuns permisul acasa conduc zilnic cate putin.Planuiam ca iarna asta sa strang bani si sa-mi cumpar masina,dar vremea nu ma ajuta deloc si pana nu ninge sunt neajutorata. Partea buna este ca o sa am prima mea vacanta de iarna in care stau linistita acasa.

Tot luna aceasta am inceput pregatirea la romana pentru BAC,adica bau-bau-ul adolescentilor.Si acesta este un real eveniment,pentru ca am inceput sa invat,iar cei care ma cunosc stiu ca nu-mi sta in fire sa comit astfel de fapte.

Luna decembrie nu s-a terminat inca,asa ca am asteptari mari de la zilele ramase din acest an.In ultimul timp am incercat sa postez zilnic pe instagram si sa-mi mentin activitatea,asa ca va invit sa ma urmariti aici. Ne vedem zilele astea cu un nou articol. Pupic:*

Skivo Mady

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *