Glamulet +concurs

Bratarile Pandora sunt cunoscute in toata lumea,si ne lovim mereu de ele in revistele de moda,la evenimentele importante sau la televizor.Detin asa ceva de mai bine de 2 ani si mereu am fost tentata sa apelez la o varianta mai ieftina,dar mi-a fost teama ca nu cumva calitatea charmurilor de la Pandora sa fie degradata.Vorbim astazi despre o alternativa mai ieftina a acestor bratari si anume Glamulet. Sunt din argint,atent finisate si usor de cumparat,iar politicile firmei sunt foarte prietenoase avand posibilitatea de a returna produsele in cazul unor mici accidente.Desi o sa va vorbesc mai mult despre noua lor oferta de ziua indragostitilor,n-ar fi rau sa va uitati si la restul produselor de pe site pentru ca au o gama larga din care puteti alege charmurile potrivite pentru voi.

De Valentine’s Day,cei de la Galmulet ne incurajeaza sa ne jucam si sa ne personalizam charmurile.Bineinteles,daca ai placerea sa iti vezi pisica in fiecare zi pe bratara nu vad ce ce nu ai putea sa o pui pe ea in prim plan,in loc de persoana iubita.

Avem aici si un concurs cu 3 reguli foarte simple:

  1. Inregistreaza-te (https://www.glamulet.com/customer/account/login/)
  2. Creeaza-ti propriul charm (http://www.glamulet.com/bb-win-free-diy-charms-valentines-2016)
  3. Promoveaza-ti designul pe Facebook sau orice alta retea de socializare (http://www.glamulet.com/diy/share/list)

Aduna cat mai multe voturi pentru a avea mai multe sanse. Cele mai votate 20 de charmuri  vor castiga. Merita sa incercati,pentru ca in momentul de fata chiar si un charm cu 5 voturi ar putea castiga. Stati cu ochii pe aceasta lista pentru a vedea pe unde va situati.

In cazul in care vreti sa va comandati ceva de pe site-ul lor,folositi acest cod BB-VD15 pentru 15% reducere. Pentru o reducere mai mare,astept un mesaj de la voi si va raspund cat de repede pot. Va urez multa bafta la concurs! Pupici!

 

Powered by BrandBacker

Skivo Mady

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *