Ne vedem la Webstock!

Nu stiu daca ai observat,dar a aparut un nou badge pe blog. Un badge pe care asteptam sa mi-l pun de mai bine de un an,si anume acela de Blogger  la evenimentul anului in materie de social media. Webstock se afla la a 9a editie, si are loc pe 30 septembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.12075066_920083491360363_6370820650043251063_n

Cea mai tare chestie pentru cei care nu ajung acolo este ca totul se transmite LIVE pe http://www.2016.webstock.ro/ si recomand sa iti pui reminder pentru asta.Daca esti pasionat de social media sau lucrezi in domeniu,sunt sigura ca informatiile pe care le vei afla te vor ajuta candva.
Asadar,pe 30 septembrie ma trezesc foarte devreme si ma machiez in drum spre Webstock,cu speranta ca nu o sa intarzii. Este prima data cand particip la un astfel de eveniment,o sa incerc sa vlogguiesc totul si sa postez experienta pe youtube.
O sa fiu inconjurata de oameni faini acolo,printre care si Bianca Adam,Matei Dima,Laura Musuroaea,Florin Grozea,Dana Rogoz and so on 🙂
Daca vrei sa vezi programul da un click aici,si asa te si obisnuiesti cu ideea ca o sa stai o zi intreaga pe live. Eu o sa postez non stop pe snapchat,poate si pe instagram,asa ca da-mi un add si ne vedem pe acolo:)
@skivomady

 

Skivo Mady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *