Pierde vara

Îmi fac planuri pentru vara asta de luni de zile.Am agenda plină de to do list-uri și notițe,dar degeaba.Am fost
destul de motivată la începutul vacanței..am învățat pentru școala de șoferi,am picat,long story.De atunci stau ca lepra și nu fac nimic productiv. De abia așteptam acum câteva luni să fie cald,să vină vara si să trăiesc in fuste si pantaloni scurți.Dar în momentul de față sunt in pijămăluțe pufoase,stau in vârful patului si mănânc înghețată. Nu e ca și cum nu m-aș plânge în fiecare zi că am celulită și că nu pot să mă duc la mare așa.

Nu mi se întâmplă foarte des asta,dar și când mă prinde..greu mai ies din zona mea de confort. Măcar pentru un lucru sunt fericită din toată treaba asta.Am reușit să mă motivez destul de mult pentru a începe să scriu pe blog.Că nu știu eu despre ce vreau să scriu și îmi frământ creierii toată ziua e altă poveste,dar asta face parte din farmec.Sper să nu fie iar o chestie de moment,pentru că încercări eșuate am mai avut. Deci,am așteptări mari de la mine.Să vedem ce iese.

Skivo Mady

2 Comments

  1. In primul rand axazate pe ceea ce iti place Mada, deoarece este important sa fii tu fericita, asa vei fi mult mai creativa, mult mai implicata in activitatile pe care le desfasori, iar ideile intotdeuna vor prinde contur. Inghetata nu este buna, dar face bine sufletului, iar daca o mai combini cu putina miscare dupa jumatare de ora in aer liber este combinatia perfecta.:) Primul pas l-ai facut referitor la blog si pentru asta te felicit! Ideile vor veni pe parcurs, nu trebuie sa te ingrijorezi de acest aspect, asa cum ti-am spus in randurile de mai sus acordati mai mult timp. Din punct de vedere productiv, eu zic ca faci multe Mada, deoarece citesti, citesti mult si asta ajuta la dezvoltarea ta. Stii? Cine detine informatia, detine puterea. Sunt alaturi de Tine si cu siguranta nu sunt singurul, iar pe parcurs vom fi din ce in ce mai multi. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *