Recenzie: Girl online-Zoe Sugg

12186184_914345591953514_1125669322_o

Probabil ca foarte multi dintre voi o stiti pe Zoella de pe youtube.Este o vloggerita faimoasa din Marea Britanie si s-a remarcat prin clipurile postate pe canalul ei care acum are peste 9.000.000 de abonati. Evident,cartea ei a devenit imediat cunoscuta si a intrat in sufletele fanilor ei.

Stiam de pe youtube ca a scos o carte,dar nu ma asteptam sa apara si in Romania.Cu timpul am uitat de ea,dar giveaway-ul Alinei Gologan m-a adus cu picioarele pe pamant si cu prima ocazie am cumparat faimoasa carte. Nu pot spune ca am citit-o pe nerasuflate,dar mi-a placut.Este o lectura usoara dar care,din pacate,nu m-a tinut in suspant.

Probabil ca ati auzit deja de controversele din jurul acestei carti.Umbla vorba pe internet ca nu ar fi scrisa in totalitate de Zoe,ci de un ghost-writer.Nu stiu ce sa spun despre asta,nu mi se pare o mare capodopera literara si nici nu ma asteptam sa fie,fiind prima ei carte publicata.Sa ii lasam pe cei mai informati sa vorbeasca despre asta.12175892_914345551953518_665677083_o

Pe scurt,povestea o urmareste pe Penny,o tanara bloggerita de 15 ani din Brighton.Aceasta este foarte neindemanatica si face tot felul de gafe.Pot sa spun ca m-au deranjat micile ei ‘gafe’,pentru ca nu mi se pare normal sau real ca la 15 ani sa te impiedici si sa cazi la tot pasul.Eu una am incetat sa mai fac asta de pe la varsta de 8 ani.. Viata ei nu este una tocmai extraordinata.In principiu,probleme de liceu;fata nesuferita care nu prea o suporta dar se da drept cea mai buna prietena si baiatul chipes de care este indragostita de ani de zile dar la care in prima faza nu are sanse.Toate astea pana cand Penny ajunge la New York cu parintii si cel mai bun prieten(care apropo,e gay) si cunoaste baiatul perfect. Putin cliseic,nu?

O sa ma opresc aici cu povestitul pentru ca nu vreau sa dau spoilere.Nu regret ca am cumparat cartea,mi-a placut.Am dat pe youtube si peste un trailer,ceea ce m-a facut sa cred ca o sa apara si un film in curand,dar se pare ca este doar un fan inrait al cartii care a facut ceva frumos.Per total o recomand si sper ca pe viitor Zoe ne va incanta cu ceva scrieri mai pline de suspans.

*Girl online e acum offline. xxx*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skivo Mady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *