Vama Veche

Ce zici,mergem mâine la mare?..S-a nimerit ca fix in weekendul acela să fie Folk you,așa că a fost super greu cu cazarea.Am stat pe booking de mi-au ieșit ochii așteptând să se elibereze ceva.Trebuia să plecăm seara din București,urmând să ajungem in Vamă pe la ora 23.

Ne-am obisnuit cu ideea că nu avem cazare și am zis că ne descurcăm acolo,dormim pe plajă si a doua zi de dimineață mergem din poartă-n poartă,că sigur găsim noi ceva. La 14 aveam tren spre București,așa că am avut timp toată dimineața să caut cazare.Am intrat pe o grămadă de site-uri,am sunat la o grămadă de vile,hoteluri,barăci,bungalouri, și toate m-au șutit rapid,că erau full.Ultimul număr la care aș mai fi putut suna era de la Casa Tudor,și aia a fost lovitura.

Plecarea asta în Vamă a fost o mare premieră,pentru că a fost prima dată când am mers la mare cu prietenul meu,și am așteptat mult momentul ăsta.M-am simțit foarte bine dar din păcate timpul a fost scurt.Înainte să ne întoarcem acasă am ajuns și prin Bulgaria,cu gândul de a sări de pe niște sânci pe care nu le-am găsit.În schimb,acolo a fost cam singurul loc în care am făcut câteva poze.A fost frumos că am ajuns cu el acolo. Acum sper doar să mai reușim să ajungem un weekend pe la mare,poate după ce iau carnetul.

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Skivo Mady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *